Heilige Ruimte 1 december 2018

De Shamanic Field workshop van Coen kon niet doorgaan (die houden we tegoed!), en we hebben in Erik Roesink een waardige vervanger gevonden op deze speciale dag.

Hij koos voor de Heilige Ruimte als thema, en dan vooral de heilige ruimte binnen in jezelf. We begonnen met een uitgebreide ronde waarin Erik ons confronteerde, schuurde, uitdiepte en zichtbaar maakte wat van belang was in het moment.

Vervolgens nam hij ons mee in een speciale ademtechniek, waarin we elkaar 1 op 1 mochten begeleiden. We werden ons bewust van wat adem doet en van de verbinding tussen lichaam, energie en adem. We konden ook direct ervaren hoe je zo’n techniek kunt inzetten om blokkades op te heffen en los te laten wat je niet meer dient. Aan het eind van deze transformerende middag was iedereen bijna lichtgevend, schoon en vrij. Alles stroomde weer.

Hoe Erik het zelf zegt:

Adem is leven, energie, kracht en levenslust.
Adem is de kracht in je voelen dat jij elke situatie aan kan. Ademen is een middel om bewuster en voller te leven, het helemaal toe te laten en te genieten van alle momenten. Jouw adem staat centraal en is ook je voertuig als je op reis gaat in of buiten jezelf. Je lichaam is je tempel die je nodig hebt om de energie te veranderen of te beïnvloeden. Door deze combi te maken wordt je je bewust van je kracht en leer je hoe die effectief in te zetten.

Aanwezig: Froukje, Maarten, Rijk, Lenny, Lisette, Ange, Patricia, Nicole, Mary

Informatie over drum making weekends, drumcirkels en alle andere activiteiten van Erik kun je vinden op https://innerchanges.nl/

Mary

Leave a Comment: